Dit boek moet iedereen lezen!

Boeken lezen is voor mij enorm rustgevend. Elke avond lees ik voordat ik in slaap val een aantal hoofdstukken. Het helpt mij om tot rust te komen. De boeken die ik dan lees zijn vooral voor de ontspanning, ik lees dan wel thrillers maar dat helpt mij te ontspannen. De afgelopen jaren heb ik ook veel boeken gelezen die mij op mijn werk hebben geholpen bij mijn ontwikkeling. En dit boek heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd!

Stephen Covey – de 7 eigenschappen van effectief leiderschap

Dit wereldberoemde boek is al in 1989 uitgebracht, maar daarmee is het zeker niet uit de tijd. Ik heb dit boek zelfs twee keer gelezen, volgens mij kan je het elke paar jaar lezen omdat je er steeds weer andere dingen uit haalt.

In deze bestseller bespreekt Covey, zoals de titel al doet vermoeden,  zeven eigenschappen die effectieve leiders hebben.

Omdat ik ook wel snap dat jij geen zin hebt in een boek recensie heb ik hieronder een Youtube video gezet waar je in nog geen zeven minuten het boek kan ‘lezen’!

Leave a Comment