WAT IK ALLEMAAL GELEERD HEB…

In de afgelopen jaren heb ik veel opleidingen afgerond, maar ben ik ook nog steeds bezig met elke dag kennis opdoen en bij te leren. Want je bent nooit klaar.. Hieronder een overzicht van mijn opleidingen die mij gebracht hebben waar ik nu ben. Aan de linkerkant de opleidingen en aan de rechterkant de cursussen.

BEDRIJFSKUNDE – NCOI

2014 – 2015

In 2015 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde afgerond bij de NCOI. Deze opleiding bestond uit een tweejarig traject waarin je diverse vakken behandelde, zoals bedrijfseconomische aspecten, management en organisatie en organisatiegedrag. Sommige vakken werden afgerond met een opdracht, bij andere was er een schriftelijk examen. De diversiteit van vakken hebben mij veel extra kennis gebracht die ik nu dagelijks kan toepassen in mijn werk!

HBO COMMERCIËLE ECONOMIE

2004 – 2008

In 2008 heb ik mijn opleiding commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens deze opleiding is mijn passie voor Marketing echt tot zijn recht gekomen. In het laatste jaar van deze 4-jarige opleiding heb ik de specialisatie Sport & Entertainment Marketing gekozen, gezien mijn voorliefde voor alles wat met sport te maken heeft geen vreemde keuze. Deze studie keurig in 4 jaar afgerond en bij het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gelopen ben ik uiteindelijk ook 3 jaar werkzaam geweest.

MBO+ BEDRIJFSADMINISTRATIE

2002 – 2004

Als vroege leerling was ik pas 16 toen ik na de HAVO naar de HEAO in Arnhem ging. Op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kwam ik er al snel achter dat dit wat te hoog gegrepen was en na een moeizaam jaar heb ik gekozen voor een stapje terug. Op het Amersteyn College in Amersfoort heb ik in 2-jaar mijn MBO+ Bedrijfsadministratie afgerond. Tijdens deze opleiding veel inzicht gekregen in alles wat met cijfers te maken had en ook veel Excel vaardigheden. Deze kennis heeft mij altijd enorm geholpen!

HAVO JFC COLLEGE

1996 – 2001

Na het doorlopen van de basisschool ben ik Barneveld naar de middelbare school gegaan. Ik heb mijn HAVO diploma gehaald aan het JFC College in Barneveld. Ik was onderdeel van de eerste lichting scholieren die te maken kreeg met een profiel keuze. Uiteindelijk gekozen voor het profiel Economie & Maatschappij en aanvullend Duits 2.

GOOGLE CERTIFICATEN

2017

Google geeft veel trainingen en cursussen om marketeers zo goed mogelijk te leren hoe hun producten werken. Bekende producten van Google zijn bijvoorbeeld Google Analytics en Google AdWords. Om een ‘partner’ van Google te worden kan je diverse trainingen volgen. Zo heb ik de AdWords Fundamentals training afgelegd en heb ik mijn AdWords examen behaald. Hierdoor ben ik nu officieel door Google gecertificeerd om AdWords campagnes in te richten.

HUBSPOT ACADEMY

2015 –  2017

Hubspot is een Amerikaans bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van Marketing Automation en de grondlegger van de term ‘inbound marketing’. Via hun online Academy delen ze hun kennis van online marketing en inbound marketing. Deze Academy rond je af met een examen en nu mag ik mezelf certified inbound marketeer noemen. Dit examen moet je elk jaar opnieuw afleggen zodat je elk jaar weer op de hoogte bent van de nieuwste informatie. De online wereld verandert in een hoog tempo!

inbound marketing

ONLINE MARKETING – NTI

2011

In 2011 een cursus online marketing gevolgd via de NTI. Deze cursus was ontwikkeld rondom het boek van Patrick Petersen ‘handboek online marketing’. Van dit boek komt elk jaar (ongeveer) een nieuwe versie uit. Onlangs heb ik dit boek er nog eens bij gepakt en mezelf verwonderd over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren.