MIJN ROOTS…

liggen in het mooie Voorthuizen. In dit rustige dorpje op de Veluwe ben ik in 1984 geboren. Jongste kind van vijf kinderen, naar goed Veluwse begrippen. Tijdens mijn studie in Utrecht daar woonachtig geweest. Mijn vriendin leren kennen en na een aantal jaar samengewoond te hebben nu weer gaan wonen in Voorthuizen. Sinds 2018 ook vader van een mooie zoon!

WERK…

ik ben dagelijks bezig met online marketing. In mijn werk om bedrijven te adviseren om succesvoller te zijn met hun website en online marketing. Privé om continue kennis op te doen en bij te leren. Zeker op online marketing gebied kan de kennis van gisteren al achterhaald zijn! Ik lees veel blogs over online marketing en volg cursussen en seminars. Mijn laatste project is het bouwen van deze website. Oordeel zelf of dat gelukt is!

SPORT…

is iets waar ik van jongs af aan al geïnteresseerd in ben. Als klein jongetje begonnen met voetballen bij de plaatselijke FC, en ook niet verder geschopt dan dat. Door knie klachten helaas moeten ophouden met voetballen, maar nu vooral actief met de racefiets, af en toe hardlopen en schaatsen (uiteraard in de winter ;-)) en regelmatig in de sportschool. Naast sport beoefenen is het kijken naar sport ook iets wat ik regelmatig doe.

SERIES & BOEKEN…

naast sport vind ik ontspanning door series op TV te kijken en te lezen. Gewoon TV kijken doe ik bijna niet meer (op wat live voetbal wedstrijden na dan), maar series kijken des te meer! Top series als The Soprano’s, House of Cards en Breaking Bad zijn echte aanraders! Daarnaast lees ik veel boeken. Van thriller boeken voor de ontspanning tot boeken over online marketing en management. Op vakanties staat mijn e-reader vol met boeken van Ludlum en Baldacci!